Quiz

Het jaar goed afsluiten? Met een KerstQuiz zit je altijd goed!

Tegen het einde van het jaar regent het kerstborrels. De één heeft nog meer verplichtingen dan de ander. Wil jij toch aandacht besteden aan je mensen en iets leuks doen met je team? Een KerstQuiz kan dan een goede oplossing zijn om op een ongedwongen manier samen te zijn en een fijne avond of middag te hebben. Het voordeel is dat het niet weer een saaie borrel is en dat je mensen echt met elkaar bezig zijn. Met kerst als thema kan iedereen alvast in de stemming komen en zich verheugen op de komende periode met vrije dagen en tijd voor familie en vrienden. Wil je weten hoe dat werkt voor jouw team? Lees dan snel verder, we vertellen je meer in dit artikel. 

Sluit het jaar gezellig af

Een KerstQuiz is de ultieme manier om het jaar op een gezellige manier af te sluiten met je team. Een kerstborrel voelt vaak als een saaie verplichting waar lang niet iedereen zin in heeft. Dat probleem heb je veel minder als je van de gelegenheid gebruik maakt om er een echt uitje van te maken voor iedereen. Bijna iedereen houdt wel van een spelletje en samen spelen is nog leuker. Daarbij is het een activiteit die maar een paar uur duurt zodat mensen die na afloop naar huis willen er geen nachtwerk van hoeven te maken. De mensen die willen blijven borrelen kunnen dat wel gewoon doen. Zo kan ieder zijn eigen ding doen na afloop.

Meer fun dan een borrel met KerstQuiz

Zoals reeds is aangegeven, is een KerstQuiz zoveel leuker dan alleen een kerstborrel. Je gaat er samen met je team lekker op uit en hebt een heerlijke avond in een kroeg of een restaurant. Als je wilt kun je het spel combineren met een diner of een borrel met hapjes. Dan maak je er een avondvullend programma van en kleed je de avond wat meer aan. Het geeft je mensen de kans om eens over andere dingen te praten dan alleen dingen die met het bedrijf te maken hebben.

Kom in de kerstsfeer

Het leuke van een KerstQuiz is dat je iedereen in de kerstsfeer kunt brengen. Het spel draait om de feestdagen en alle vragen hebben daar iets mee te maken. Van filmfragmenten tot muziek en actualiteiten. De kroeg of het restaurant waar je het spel speelt is al helemaal in kerstsfeer aangekleed en dat maakt de activiteit nog veel gezelliger. Je geeft al je teamleden een leuk cadeau vlak voor de feestdagen.

Test ieders kennis met KerstQuiz

Tijdens een KerstQuiz kun je mensen in teams indelen en er een echte wedstrijd van maken. Je kunt ieders kennis testen zonder dat mensen zich in verlegenheid voelen gebracht. Het spel is samengesteld door professionals en zo gemaakt dat er vragen over diverse onderwerpen in zitten zodat iedereen mee kan doen. Er is altijd wel een onderwerp waar iemand meer van weet. Vaak ontdek je verborgen hobby’s en nieuwe talenten bij je mensen. Wat ook een aanrader is voor tijdens de kerstvakantie, is de NieuwjaarsQuiz van QuizPub!