Welke winkelcentrums heb je in Roosendaal

Wil je als winkelliefhebber echt je hart eens kunnen ophalen, breng dan eens een bezoek aan Roosendaal. Het is niet voor niets dat niet alleen mensen uit de regio, maar ook veel Belgen naar Roosendaal komen om lekker te gaan shoppen.

Over het algemeen leent de binnenstad zich prima voor een dagje winkelen. Dit komt omdat er in Roosendaal niet alleen drie overdekte winkelcentra zijn, maar ook een groot aantal winkelstraten. Dit zorgt voor meer dan genoeg winkelplezier.

Ook buiten het centrum is er voldoende mogelijkheid om te gaan winkelen. Niet alleen vind je in Roosendaal het outlet center Rosada, je kan ook terecht bij Go Stores. Op maandag is er in Roosendaal markt die door veel mensen bezocht wordt.

Dit is een groot overdekt winkelcentrum waar niet alleen de grote ketens te vinden zijn. Er zijn hier ook een aantal lokale ondernemers. Loop je de Roselaar uit dan kom je op de Nieuwe Markt en het Roselaarplein terecht.

Ook hier zijn een groot aantal winkels te vinden. Krijg je tussen het winkelen door trek in een lekker hapje of een drankje? Er zijn hier in de buurt ook voldoende gelegenheden te vinden om de inwendige mens te verzorgen.

Shoppen in de binnenstad

Ga je lekker een dagje shoppen in Roosendaal, dan is de binnenstad hiervoor de ideale bestemming. Er zijn voor iedere smaak meer dan voldoende winkels te vinden. Een van de plaatsen waar de meeste mensen hun inkopen gaan doen is bij de Roselaar.

De Passage

Wie de echte Roosendaalse sfeer wil proeven moet zeker niet vergeten om een bezoek te brengen aan de Passage. De entree hiervan is te vinden aan de noordzijde van de Nieuwe Markt. De Passage is een overdekt winkelcentrum waar veel lokale winkels te vinden zijn.

Wat meteen opvalt wanneer je de Passage binnenloopt zijn de glazen deuren die rijkelijk gedecoreerd zijn. Tijdens het winkelen bij de Passage krijg je het idee dat je in Italië aan het shoppen bent.

Aan de zuidzijde van de Passage vind je de Raadhuisstraat. Wat deze straat zo speciaal maakt is dat deze volledig autovrij is. Het is niet voor niets dat dit de meest geliefde winkelstraat van Roosendaal is. Hier kan je shoppen bij de leukste boetiekjes.

Er zijn hier ook een aantal speciaalzaken. Je kan hier terecht voor leuke accessoires, maar ook voor de nieuwste items op het gebied van mode. Daarnaast zijn er op deze plek ook nog een aantal mooie hebbedingetjes te koop.